סיגרים במלית בשר

חיפוש

לעלי בלינצס:
6 ביצים
כוס מים
3/4 כוס קמח
מעט שמן
קורט מלח וקורט סוכר
לערבב היטב שלא יהיו גושים ולטגן במחבת טפלון חמה כדקה מכל צד.

המילוי:
לאדות שני בצלים עד לשקיפות
להוסיף 250 גר' בשר בקר טחון
לטגן עד שהבשר משנה את צבעו
לטחון את העיסה
עם שני תפוחי אדמה מבושלים
ביצה אחת
מלח ופלפל

למלא את עלי הבלינצס. לסגור צפוף לצורת סיגר.
לטגן בשמן עד שמזהיב היטב.

אולי יעניין אותך גם

אסאדו ביין

הדפסה 🖨 PDF 📄את המתכון הבא נכון יהיה לשמור לזמנים מיוחדים, מפני שרמת החגיגיות הנצורה במתכון אסאדו זה היא גבוהה מידי בשביל ארוחה פשוטה. 'הבעיה'

לשון בקר

הדפסה 🖨 PDF 📄לשון בקר כאשר מכינים אותה כמו שצריך, אין לה תחליף. הנימוחות והרכות שלה עוטפים את הפה, והטעמים הכול כך מיוחדים שלה יוצרים

תבשיל בשר ראש

הדפסה 🖨 PDF 📄הסוד הגדול בבשר ראש זה הבישול הארוך שלו. לגבי הטעמים שלו אין ספק שנקבל את המירב, והשאר רק תלוי במידת הסבלנות שלנו.

סל קניות

המחיר והמשקל הסופי יקבעו בשקילה

היות ורוב המוצרים המוצגים באתר מתומחרים לפי משקל, המחיר הסופי של ההזמנה מתקבל רק לאחר שאנו נכין את המשלוח ונשקול אותו, תיתכן סטיה של עד 15%, המערכת המאובטחת של האתר תחייב את התשלום המדויק לפי המשקל האמיתי של המוצר מכרטיס האשראי בסיום השקילה והתהליך לפני היציאה למשלוח!